وزیر خارجه اسبق بوسنی و هرزگوین در منزل شهید امیرعبدللهیان سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت آرزوی یک کاندیدا: امیدوارم روزی مردم یک زن را بعنوان رئیس‌جمهوری انتخاب کنند رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند| ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد + فیلم و عکس علی باقری راهی لبنان شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) روز پایانی ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تجمع و تقابل یهودیان موافق فلسطین و اسرائیل در خیابان‌های منهتن نیویورک + فیلم و عکس رسانه صهیونیستی: برخی سیاستمداران اسرائیلی بر لزوم توقف جنگ تاکید دارند اردوغان: باید نتانیاهو را متوقف کرد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات آمریکا شد رسانه عبری: ارتش اسرائیل موافق و کابینه مخالف طرح بایدن است
سرخط خبرها

گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۵۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی
آسوشیتدپرس در تازه ترین گزارش خود گفته‌است که کودکان افغانستانی از صبح تا شام در کوره‌های خشت پزی در افغانستان کار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسوشیتدپرس گزارشی را در مورد کارهای شاقه کودکان افغانستانی و محرومیت آنان از آموزش، تهیه کرده است.

بر بنیاد این گزارش، وضعیت کودکان کار در کوره‌های خشت پزی در شاهراه شمال پایتخت کابل نامناسب است.

شرایط در کوره‌ها حتی برای بزرگ‌سالان سخت است؛ اما تقریبا در همه فابریکه‌های خشت‌سازی، کودکان چهار یا پنج ساله پیدا می‌شوند که از صبح زود تا تاریکی در گرمای تابستان در کنار خانواده خود کار می‌کنند.

در این گزارش آمده است که این کودکان با عزم و اراده‌ای کار می‌کنند که ناشی از دانستن نیاز خانواده‌هایشان است. وقتی از آن‌ها درباره اسباب‌بازی یا تفریح سؤال می‌شود آن‌ها تنها لبخند می‌‌زنند و شانه بالا می‌اندازند.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، فروپاشی اقتصادی و همچنین قطع کمک‌های مالی بین‌المللی تعداد کودکان کار افزایش یافته است.

طی یک نظرسنجی که اخیرا از سوی سازمان محافظت از کودکان انجام شده تخمین زده می‌شود که نیمی از خانواده‌های این کشور کودکان را به کار می‌فرستند تا بتوانند غذا تهیه کنند.

خانواده‌ها در خانه‌های گلی ویران در کنار کوره‌ها زندگی می‌کنند هرکدام گوشه‌ای دارند که در آن آجرهای خود را می‌سازند. برای بیشتر افراد، وعده غذایی روزانه نان تر شده در چای است.

کارگران در ازای هر یک هزار آجری که می‌سازند چیزی معادل ۴ دلار دریافت می‌کنند. این کارگران به آسوشیتدپرس گفتند که یک کارگر بزرگ‌سال به تنهایی نمی‌تواند این تعداد خشت را در روز تولید کند، اما اگر کودکانشان کمک کنند، می‌توانند روزانه ۱۵۰۰ خشت بسازند.

مطابق با نظرسنجی‌های انجام شده توسط سازمان حفاظت از کودکان تعداد خانواده‌هایی که فرزندانشان را به کار فرستاده‌اند از ۱۸ درصد به ۲۲ درصد از ماه دسامبر تا ژوئن افزایش یافته است. این نشان می‌دهد که یک میلیون کودک در افغانستان کار می‌کنند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->